Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2012

Αλλαγή δεδομένων για Πετρόπουλο

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται ότι δεν είναι αρνητικός στην παραμονή του Αντώνη Πετρόπουλου στον ΠΑΟ. Μάλιστα η διοίκηση έχει προσεγγίσει τον Έλληνα επιθετικό με πρόταση συμβολαίου. Το τι μέλλει γενέσθαι όμως είναι στο χέρι του Έλληνα φορ.


Μπορεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών και ωρών να έδειχναν ότι το διαζύγιο Πετρόπουλου-Παναθηναϊκού ήταν δεδομένο με την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν είναι αρνητικός στην παραμονή του 26χρονου επιθετικού, καθώς τον υπολογίζει σαν μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση που μπορεί να δώσει βοήθειες κατά την διάρκεια της σεζόν.


Μάλιστα πριν λίγες μέρες έγινε μια πρώτη επαφή και ξεκαθαρίστηκε από την διοίκηση ότι τον θέλει για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα. Βέβαια το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο Αντώνης Πετρόπουλος, μια θέση σε άλλη ομάδα ως βασικός η να παλέψει για την θέση βασικού στον ΠΑΟ με τα τωρινά δεδομένα; Μην ξεχνάμε και την λίστα του Φερέιρα που περιλαμβάνει και ονόματα επιθετικών.......Η ουσία είναι ότι τίποτα μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.