Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουνίου 2012

ΔΣ για ΑΜΚ την Πέμτπη

Η ΠΑΕ ΠΑΟ αποφάσισε να κάνει διοικητικό συμβούλιο για όλα τα θέματα του συλλόγου όπως επίσης και για ΑΜΚ ώστε να επενδύσει όποιος θέλει στην ΠΑΕ είτε αυτός λέγεται Πρίγκηπας Φειζάλ η αλλίως. 


Την 21η Ιουνίου και ώρα 5 το απόγευμα θα γίνει το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ. Σε αυτό θα συζητηθούν αρκετά ζητήματα ώστε να εγκριθούν από όσους θα λάβουν μέρος. Βασικό θέμα της συζήτησης θα είναι η ΑΜΚ μέχρι της 9 Αυγούστου και η έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου που θα ανοίξει αυτή την διαδικασία.



Επιθυμία των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όποιον θέλει, να βάλει χρήματα και να σταματήσει η σχετική παραφιλολογία.

Ακόμα θα γίνει η ενημέρωση για τις μετοχές και τα θέματα της εταιρίας λαϊκής βάσης και της μεταβίβασης του πακέτου μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη

Επίσης, θα εκλεγεί αντιπρόσωπος για να εκπροσωπήσει την ΠΑΕ στη ΓΣ της θυγατρικής εταιρίας ΓΗΠΕΛ και θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα της επικαιρότητας, όπως η ανανέωση του συμβολαίου του Φερέιρα, η εξασφάλιση της αδειοδότησης από την UEFA και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της σεζόν 2012-2013.



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.