Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Ιουνίου 2012

Αλαφούζος: "Σεπτέμβριο εκλέγουμε διοίκηση" (pic)

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του αγαπημένου του twitter απάντησε σε ερώτηση για το πότε ακριβώς θα εκλέξει διοίκηση το Σωματείο. Επίσης δεν έλειψαν οι απαντήσεις στους λιμανίσιους. 

Ο Γίαννης Αλαφούζος έγραψε όσο αφορά την διοίκηση " Τον Σεπτέμβριο αφού έχουν αρχίσει και ολοκληρωθεί οι εγγραφές θα εκλέξουμε την διοίκηση που θα παίρνει αποφάσεις" 


Ο Έλληνας επιχειρηματίας απάντησε και σε διαφόρους λιμανίσιους λέγοντας τους "Τελικά μάλλον ανησυχείτε μήπως η Παναθηναϊκή συμμαχία πετύχει". 

Ένας δεύτερος αμφισβήτησε τη δεδομένη βοήθεια που προσφέρει στον Παναθηναϊκό και ο Αλαφούζος αντέδρασε άμεσα: "Γνωρίζετε τις οικ. μου δυνατότητες; Τι έχω εισφέρει; Όλα τα υπολογίζετε μόνο με αριθμούς; Τίποτα άλλο δεν μετράει;".

Δεν έλειψε και ένας γαύρος που χρησιμοποίησε κόκκινη προπαγάνδα, όμως μάταια: "Και επειδή δεν μπορείς να με κατηγόρησετε ευθέως για κάτι λασπολογείς;".

Μρτά από όλα αυτα έφτασε το καλύτερο. Ενας οπάδός του Παναθηναϊκού έγραψε: «Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί οι ολυμπιακοί στέλνουν πιο πολλά μηνύματα από τους Παναθηναϊκούς; Σας μυρίζει κάτι στο Φάληρο;» και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ αρκέστηκε να τονίσει "πολύ καλό! χαχα"


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.