Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουνίου 2012

Κυριάκος Παπαδόπουλος "Μας φοβούνται οι Γερμανοί"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μίλησε για τον αγώνα με την Γερμανία λέγοντας ότι οι Γερμανοί φοβούνται τους Έλληνες. Ανέφερε επίσης ότι θα τα δώσουν όλα όπως κάνουν με όλες τις ομάδες.Στο ίδιο πνεύμα και ο Σαμαράς.


Αναλυτικά

Κυριάκος Παπαδοπουλος: "Σίγουρα είναι ξεχωριστό ματς για μένα γιατί παίζω στη Γερμανία. Δεν λέει κάτι αυτό. Την αντιμετωπίζω σαν ομάδα όπως τις άλλες και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες του αγώνα. 
Θα τους μελετήσουμε πολύ. Δεν θα πω την τακτική, θα την κρίνει  ο προπονητής. Ελπίζω απλώς να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.
Ξέρουν πολλοί συμπαίκτες μου τον τρόπο παιχνιδιού των Γερμανών.Θα μας βοηθήσει αυτό να τους αντιμετωπίσουμε. Αλλωστε πολλοί από μας αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στο γερμανικό πρωτάθλημα.
Ο βασικός στόχος μας επιτεύχθηκε. Πλέον δεν έχουμε να χάσουμε κάτι κόντρα στη Γερμανία. Αυτό που θέλαμε το πετύχαμε.
Εμείς δεν κοιτάμε τη Γερμανία, κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τις ανάγκες του ματς.
Ο Γκόμεζ είναι πολύ καλός παίκτης, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Θα δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει και πως θα τον αντιμετωπίσουμε.  
Πορτογαλία ή Γερμανία θα ήταν το ίδιο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση.
Στο μυαλό των Γερμανών δεν μπαίνω αλλά πιστεύω ότι μας φοβούνται. Ισως και σαν λαός.
Εχουμε αδυναμίες εγώ και ο Σωκράτης, κανείς δεν είναι τέλειος. Πάντως το μηδέν το κρατήσαμε. Το ίδιο θέλουμε και με τη Γερμανία".
Γιώργος Σαμαράς: "Δεν παίζουμε μόνο για μας. Παίζουμε για 11.000.000 Έλληνες. Θέλουμε να τους βγάλουμε στους δρόμους όπως κάναμε και στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Δεν γινόταν να επιλέξουμε αντίπαλο, είμαστε στους 8. Δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε, θέλουμε να το απολαύσουμε. Η ομάδα αυτή δεν συγκρίνεται μ' αυτή του 2004. Αν περάσουμε θα είναι όνειρο.
Έχουμε δει όλους τους αγώνες του Euro. Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση η Γερμανία. Τους γνωρίζουμε. Επικεντρωνόμαστε σ' εμάς, αυτό κάναμε και με τη Ρωσία".



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.