Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2012

Μπουμσόνγκ.....2014!

Πριν λίγες μέρες σας είχαμε ειδοποίησει ότι ο ΠΑΟ έκανε πρόταση μέχρι το 2014 στον Ζάνν Αλέν Μπουσόνγκ αλλά με μέιωση και όπως σας είχαμε πληροφορήσει ο Γάλλος ήθελε να παραμείνει στην ομάδα σαν τρελός. Έτσι λοιπόν το βράδυ της Τρίτης ο "Μπουμ" επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γόντικα και του είπε ότι δέχεται την πρόταση του ΠΑΟ.


Ο Παναθηναϊκός πριν λίγες μέρες είχε κάνει πρόταση στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για 2ετή ανανέωση του συμβολαίου του αλλά με μείωση. Ο "Μπουμ" είχε εκφράσει στο οικογενειακό του περιβάλλον την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟ, κάτι που ολοκληρώθηκε χθες αφού ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να υπογράψει νέο συμβόλαιο ακόμα και με τα μισά λεφτά κάτι που εκμυστηρεύτηκε στον Δημήτρη Γόντικα . 


Πιο συγκεκριμένα, αυτή αφορούσε σε μείωση των ετήσιων αποδοχών του (600.000 ευρώ καθαρά, συν 100.000 με τη μορφή μπόνους) και ταυτόχρονη επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Μπουμσόνγκ κόστιζε στην ΠΑΕ 1,1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο καθαρά και άλλες 470.000 ευρώ στην Εφορία. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός κερδίζει περίπου 600.000 ευρώ διατηρώντας τον στο ρόστερ της ομάδας.



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.