Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Απριλίου 2012

Φεύγει ο Φερέιρα μετά τα play off

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώνεται με τα play off. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Πράσινη» ο Πορτογάλος τεχνικός μέρα με την μέρα εμφανίζεται και πιο απογοητευμένος από την όλη κατάσταση και φέρεται να έχει πάρει απόφαση την απομάκρυνσή του από τον «πράσινο» πάγκο.



«Δεν βλέπω πλέον πως θα βρεθεί λύση εδώ που φτάσαμε»,ανέφερε ο 66χρονος προπονητής στους άμεσους συνεργάτες του. Πάντως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα συνεχίσει μέχρι και την τελευταία μέρα του στην Παιανία να δίνει τον καλύτερό του εαυτό ώστε ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα play off της Super League.
Ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται πως έχει χάσει την υπομονή του και έχει αναλάβει ώστε να κρατήσει τις ισορροπίες στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, όπου το κλίμα άλλωστε μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι άριστο. Πάντως σε παρόμοια κατάσταση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, βρίσκονται και πολλοί παίκτες της ομάδας..




Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.