Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2012

Οι πράσινοι είπαν...

Διαβάστε τι είπαν οι πράσινοι μετά τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Για διαλυμένη ψυχολογία έκανε λόγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Σωτήρης Νίνης αναφερόμενος στα διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο.

«Η ομάδα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε καλό δρόμο. Δεν σκεφτόμαστε τα διοικητικά, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό έχουμε υποσχεθεί. Θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να κατακτήσουμε τον μοναδικό στόχο που μας έχει απομείνει, την δεύτερη θέση στα play-off.

Θα έλεγα ότι είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία παιχνίδια, δεν πιστεύω ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια άξιζε να κάνουμε 3 ήττες σε 3 παιχνίδια. Δυστυχώς κάναμε κοιλιά σε αυτά τα παιχνίδια και το πληρώσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Για 21-22 αγωνιστικές, η ομάδα ήταν πρώτη, πήγαινε πολύ καλά, έπαιζε πολύ καλά και έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έκανε μια κοιλιά λογική, μετά από πολύ καιρό και το πληρώσαμε».

Τι μήνυμα στέλνεται στους διοικούντες;

«Το μήνυμα το στέλνουμε από την πλευρά μας κάθε φορά στα αποδυτήρια είναι ότι είμαστε ενωμένοι, που βαδίζουμε σαν μια ομάδα μόνοι μας και όχι ο καθένας ξεχωριστά, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να παίξουμε ούτε στα play-off, ούτε να σταματήσουμε γιατί υπάρχει πιθανότητα να παίξουμε στην Ευρώπη και να μην παίξουμε οπότε εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και από την μεριά μας θα είμαστε οκ αν κατακτήσουμε την δεύτερη θέση

Από εκεί και πέρα είναι θέμα των άλλων ανθρώπων που διοικούν, που είναι πιο πάνω από εμάς, για να δουν αυτοί τι θα κάνουν. Σκεφτείτε οποιαδήποτε δουλειά κάνει ο καθένας μας αν πήγαινε στην δουλειά του καθημερινά και ήξερε ότι η εταιρεία του που δουλεύει θα βαρέσει… διάλυση μάλλον, κατά πάσα πιθανότητα και θα χάσει και τα λεφτά του. Η ψυχολογία του ποια θα ήταν; Νομίζω ότι μπορεί να με καταλάβει οποιοσδήποτε κάνει μια δουλειά και αμείβεται».

Εσύ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

«Σίγουρα έχω δουλέψει πάρα πολύ όλους αυτούς τους μήνες, δεν είμαι καθόλου έτοιμος κατά την γνώμη μου, αλλά πιστεύω ότι αν πάρω και άλλα παιχνίδια θα φτάσω σε 90% ετοιμότητας στα επόμενα παιχνίδια».

Ο Νίκος Σπυρόπουλος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα σημαντικό διπλό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος παρουσιάζεται αρκετά δυνατός στον δεύτερο γύρο.«Ήταν σημαντικό διπλό. Ο Αστέρας είναι δυνατός φέτος. Έγινε δυνατό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε πει ότι θα κοιτάμε τα ματς ξεχωριστά για να μπούμε με διαφορά και πρώτοι στα πλέι-οφ.

Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο κοιτάμε το καλύτερο για την ομάδα. Για την ιστορία του συλλόγου και τους εαυτούς μας. Αυτή την εικόνα θα βγάζουμε μέχρι το τέλος. Το να πούμε ότι μένουμε ανεπηρέαστοι είναι ψέμματα. Πάντα, όμως, παίζουμε για την νίκη».

Σε ερώτηση για το περιβραχιόνιο το οποίο φόρεσε για πρώτη φορά υποστήριξε:

«Είναι τιμή. Ευχαριστώ τον προπονητή που με επέλεξε. Ελπίζω να είμαι γουρλής και η ομάδα να συνεχίσει έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Ο Σπύρος Φουρλάνος πρόσθεσε ακόμη μια συμμετοχή στο ενεργητικό του την φετινή σεζόν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνει ότι αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον του Παναθηναϊκού τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε αυτό το κέρδος για το Τριφύλλι στάθηκε και ο 18χρονος άσος μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης υποστηρίζοντας αρχικά: «Παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί από την αρχή του αγώνα. Δείξαμε καλό πρόσωπο και πιστεύω άξια πήραμε την σημερινή νίκη. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο χρειάζεται πάντα τύχη αλλά πιστεύω ότι πέρα από κάποιες ευκαιρίες που έκαναν στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι, πέρα από αυτό ήμασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε την νίκη.

Στόχος μας είναι η νίκη σε όσα ματς έχουν απομείνει, όπως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν στεκόμαστε σε οποιαδήποτε προβλήματα, διοικητικά. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε την δουλειά μας και να ευχαριστηθούμε το τελευταίο ματς».

Ο Φουρλάνος πρόσθεσε:

"Μπορεί να μην θεωρείται άκρως πετυχημένη χρονιά αλλά πιστεύω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ για το καλύτερο στην ομάδα και υπάρχει νέο υλικό, νέο αίμα στην ομάδα, οπότε πιστεύω ότι του χρόνου θα παρουσιαστούμε ακόμα ανανεωμένοι και καλύτεροι σε σχέση με άλλες προσδοκίες.

Εμείς προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε διοικητικά και να αφοσιωνόμαστε πάντα στην δουλειά που έχουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και μέσα από αυτό να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται και το μέλλον του, είναι επαγγελματικό το ποδόσφαιρο πλέον, αλλά όπως είπα επειδή προερχόμαστε από τις Ακαδημίες, αγαπάμε την ομάδα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Έτσι όπως συμβαίνει και είναι η κατάσταση, το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού αυτή την σεζόν είναι ότι προωθήθηκαν αρκετά παιδιά στην πρώτη ομάδα, όπως εγώ, ο Χάρης (σ.σ. Μαυρίας) και ο Τάσος (σ.σ. Λαγός) και πιστεύω ότι αυτό θα κρατήσουμε από την φετινή χρονιά".


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.