Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Απριλίου 2012

Μαζί Αλαφούζος-Βγενόπουλος

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό και βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια που κάνει μήπως βρεθεί η λύση και ο Παναθηναϊκός δεν οδηγηθεί στην πτώχευση.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες υπήρχε αμφιβολία κατά πόσο ο Βγενόπουλος στηρίζει αυτή την προσπάθεια, ο Γιάννης Αλαφούζος με δήλωση, που έκανε στη «SportDay», από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται, ξεκαθάρισε.

Κύριε Αλαφούζο, ακούγεται ότι την προσπάθεια που κάνετε, δεν τη βλέπει θετικά ο κύριος Βγενόπουλος. Τι λέτε για αυτό;

«Δεν είναι αληθές. Ο κύριος Βγενόπουλος είναι απόλυτα θετικός σε όλο αυτό το εγχείρημα. Εχω επαφή μαζί του, μιλάμε συνέχεια και θα είναι μαζί εφόσον ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια».

Πότε θα περιμένουμε εξελίξεις;

«Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορώ να πω περισσότερα από αυτά που έχω πει μέχρι τώρα και τα ξέρετε και τότε θα έχουμε αρκετές εξελίξεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος (έχει καθημερινά ραντεβού) τοποθετεί τις τελικές εξελίξεις στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και αναμένεται να έχει μία συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάνη. Στη διάρκεια της κουβέντας αυτής θα συζητηθούν οι προϋποθέσεις με τις οποίες μπορεί να προχωρήσει το εγχείρημα του Αλαφούζου και είτε υπάρχει συμφωνία, είτε όχι, αμέσως μετά θα υπάρξει ενημέρωση προς τα ΜΜΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το κεφάλαιο 6 εκατ. ευρώ

Oπως έχουμε αναφέρει εδώ και ημέρες, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης και άλλοι επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να συνδράμουν ώστε να μπει αρχικά ένα ποσό που θα είναι τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ, για να παλέψει η ομάδα να πάρει την αδειοδότηση και στη χειρότερη να μπορέσει να αποφύγει την πτώχευση. Από 'κει και πέρα, το πλάνο λαϊκής βάσης μπορεί να έχει αποτέλεσμα το επόμενο τετράμηνο, με τους οπαδούς που θα συνδράμουν οικονομικά να έχουν δικαίωμα ψήφου στη διοίκηση, όπως και οι επιχειρηματίες-οπαδοί, που θα βάλουν το αρχικό κεφάλαιο. Προϋπόθεση για να γίνει οτιδήποτε αποτελεί η εκλογή Δ.Σ. στις 8 Μαΐου.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.