Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Απριλίου 2012

Οι ηλίθιες αντιδράσεις του Σισέ!

Δεν έψαξε δικαιολογίες για τις δύο κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί με τη φανέλα της ΚΠΡ ο Τζιμπρίλ Σισέ, θεωρώντας υπεύθυνο μόνο τον ίδιο, κατανοώντας ότι ήταν πραγματικά λάθος οι αντιδράσεις του και στις δύο περιπτώσεις.

«Είχα δύο ηλίθιες αντιδράσεις και μου έχουν κοστίσει 7 παιχνίδια ως τώρα. Είναι απογοητευτικό για τον προπονητή, την ομάδα, τους φιλάθλους, ακόμα και για μένα που δεν μπορούσα να προσφέρω. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής και αντέδρασα εντελώς λάθος. Είναι αδιανόητο να αρπάζεις αντιπάλους σου από το λαιμό ή το πρόσωπο. Υπάρχουν κανόνες», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος Γάλλος.

«Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, απλώς παραμένω ήρεμος και το αφήνω πίσω μου. Άξιζα 100% τις κόκκινες κάρτες που δέχθηκα και καταλαβαίνω πως ο Μαρκ Χιουζ δεν ήταν χαρούμενος μαζί μου. Μας έχουν απομείνει 4 παιχνίδια και ξέρω τι πρέπει να κάνω. Περίμενα πολύ καιρό για να αγωνιστώ ξανά και είμαι πλέον έτοιμος», κατέληξε ο Σισέ.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.