Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2012

Οι... κρίσιμες κινήσεις Αλαφούζου!

Την κατάσταση στα χέρια του φαίνεται να παίρνει ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να σώσει τον Παναθηναϊκό από την καταστροφή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να βρει την... πράσινη λύση.

Μάλιστα, παρά τις αποτυχημένες προσπάθεις να... ενώσει τους Τζίγγερ και Βγενόπουλο, δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει και το πλάνο του χωρίζεται σε τρεις άξονες:

1. Εάν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιμείνει στην απόφασή του να μη βοηθήσει (κάτι που είναι και το πιο πιθανό), η ομάδα Αλαφούζου θα ζητήσει μέσω του συνδέσμου παλαιμάχων τις μετοχές του.

2. Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ήδη βρεθεί 4 με 5 εκατ. ευρώ από επιχειρηματίες που έχει στο πλευρό του, προκειμένου να γίνουν πληρωμές και διακανονισμοί και να σωθεί η παρτίδα της αδειοδότησης και της συμμετοχής της ομάδας στην Ευρώπη.

3. Εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιοι θα είναι δίπλα του, την 1η Μαΐου ο Αλαφούζος σκοπεύει να μιλήσει δημοσίως για το πλάνο του, καλώντας -μέσω δίμηνης καμπάνιας- τον κόσμο σε συστράτευση για τη σωτηρία της ομάδας, προκειμένου να αγοράσει μετοχές και να συγκεντρωθούν άλλα 5 με 6 εκατ. ευρώ, ούτως ώστε να προχωρήσει με πιο σταθερά βήματα στην επόμενη μέρα ο Παναθηναϊκός.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.