Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Απριλίου 2012

Και τώρα περιμένει!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε και τα τελευταία έγγραφα σχετικά με τις οφειλές της στο αρμόδιο τμήμα της ΟΥΕΦΑ και, πλέον, περιμένει να μάθει την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ολα τα στοιχεία αναφορικά με τις οικονομικές οφειλές του (δηλαδή τι έχει πληρώσει, τι έχει διακανονίσει και τι δεν έχει διευθετήσει) έστειλε και τυπικά χθες ο Παναθηναϊκός προς την UEFA μέσω του νέου online συστήματος ελέγχου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (IT Tool Line), στο οποίο έχει ανοιχτή γραμμή και η ΕΠΟ.


Η τελική απόφαση για το αν θα αρθεί ή όχι η αναστολή αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου θα ανακοινωθεί από το Financial Control Panel της UEFA στο διάστημα 20 με 24 Απριλίου κι όχι την προσεχή Τρίτη. Οπως έχουμε επισημάνει από την περασμένη εβδομάδα, οι πληροφορίες από τη Νιόν αναφέρουν πως από τη στιγμή που οι «πράσινοι» κατάφεραν -έστω και μετά κόπων και βασάνων- να πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος από τις οφειλές που είχαν μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου (2,4 εκατ. ευρώ), είναι πολύ πιθανό να γλιτώσουν -σε πρώτη φάση- την άρση της αναστολής του αποκλεισμού που τους επιβλήθηκε.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.