Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Απριλίου 2012

Ρούντολφ: "Τον καλύτερό μας εαυτό στα πλέι οφ"

Ως οδηγό για δυναμικό ξεκίνημα στα πλέι οφ χαρακτήρισε ο Ρούντολφ τα τελευταία θετικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

«Θέλαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ηταν πολύ σημαντικό για μας. Αυτές οι νίκες μας προετοιμάζουν εν όψει των πλέι οφ. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα. Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να κερδίσει όλα τα ματς», είπε ο φορ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Εχω την εντύπωση ότι όλη τη σεζόν παίζαμε αρκετά καλά αν και κάποιες μέρες δεν πήγαν τόσο καλά, αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν πολύ καλοί, κερδίσαμε πολλά ματ και αν παίξουμε έτσι και στα πλέι οφ, θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια».

Ερωτηθείς στο τέλος για το εάν σκέφτεται να καταθέσει προσφυγή, απάντησε: «Στην παρούσα φάση προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν. Αυτά θα τα δούμε μετά το καλοκαίρι. Το πιο σημαντικό είναι ότι αγωνίζομαι και βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει τα ματς».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.