Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2012

Επέμβαση ο Λέτο!

Ο Σεμπαστιάν Λέτο πέρασε τις προηγούμενες δύο ημέρες από την Παιανία, μίλησε με συμπαίκτες του και με τον γιατρό Παναγιώτη Κουλουμέντα και έκανε μία αποκάλυψη.

Οπως είπε, λοιπόν, ο Αργεντινός στην Παιανία, στη διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία προχώρησε σε μία μίνι επέμβαση στο έξω μέρος του δεξιού γονάτου και συγκεκριμένα στον τένοντα, όπου είχε ενοχλήσεις. Ουσιαστικά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Λέτο, επρόκειτο για καθαρισμό, που δεν είχε σχέση με το σοβαρό πρόβλημα, που έχει στον χόνδρο.

Ο Αργεντινός, όπως αναφέραμε και χθες έλεγε ότι δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις μετά και από αυτή τη μίνι επέμβαση, που έκανε, αλλά ανησυχεί για το μέλλον. Σε δύο μήνες θα ληφθεί η οριστική απόφαση. Αυτό, που επίσης έλεγε ο Λέτο είναι ότι «αν μπω τελικά στο χειρουργείο μπορεί να μείνω εκτός και πάνω από έξι μήνες!». Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποφύγει το χειρουργείο, που είναι επώδυνο για τέτοιου είδους περιπτώσεις και για αυτό τον λόγο ακολουθεί αυτή τη συντηρητική αγωγή.
Είναι εξαιρετικά αμφίβολο, όμως, αν θα τα καταφέρει. Και αυτό διότι για να πει ο Λέτο ότι είναι απόλυτα καλά και ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο, θα πρέπει να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα και να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να έχει την παραμικρή ενόχληση. Αν πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας τον Μάιο και δεν έχει ενοχλήσεις, θα έχει γίνει ένα καλό βήμα. Αν νιώσει την παραμικρή ενόχληση, όμως, τότε μπαίνει χειρουργείο και δεν ξαναπαίζει το 2012!


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.