Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Απριλίου 2012

Μακάρι να έρθει η Ανάσταση και στο Τριφύλλι


Οι μέρες που διανύουμε είναι για ολόκληρη τη χώρα δύσκολες... Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη χρονιά να πλανιέται το φάσμα της αβεβαιότητας πάνω από το Τριφύλλι. Δεν θυμάμαι ποτέ να υπάρχει πιθανότητα απαγόρευση στο να αγωνιστούμε στην Ευρώπη, στο να μένουν απλήρωτοι παίκτες και ομάδες. Τα πράγματα είναι τραγικά και δεν βλέπω να υπάρχει η απαιτούμενη προσοχή και το ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους.

Ο Φερέιρα και οι παίκτες κάνουν ότι μπορούν και είναι σωστοί στα καθήκοντα τους, και με το παραπάνω μπορώ να πω. Δεν έχουν αφήσει να επέλθει η αγωνιστική κατάρρευση, όπως πολλοί θα φανταζόταν. Ο «παππούς» ΠΡΕΠΕΙ να μείνει καθώς τα λόγια είναι περιττά μπροστά στις πράξεις. Βέβαια για να μείνει, απ΄ ότι γνωρίζω, δεν ζητάει και τον ουρανό με τα άστρα αλλά να υπάρχει κάτι λογικό.

Όσο και να θέλει ο ίδιος να παραμείνει στον πάγκο του Τριφυλλιού, με αυτή την κατάσταση που επικρατεί δεν μπορεί να το κάνει. Διοικητική ανυπαρξία, τα ταμεία είναι άδεια, οι (α)μέτοχοι είναι σε έναν άλλο κόσμο, δικό τους αγγελικά πλασμένο, ενώ αρχίσαν και προσφυγές παικτών. Το ότι ο σύλλογος είναι στο χείλος του γκρεμού δεν περιμένετε εμένα να σας το πω. Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα.

Από κει και πέρα ποιος/οι είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι γνωστό σε όλους. Ο κόσμος της ομάδας ζει καταστάσεις που πραγματικά τον κάνουν να είναι απογοητευμένος και άλλους να μην ασχολούνται καθόλου με το θέμα. Η ομάδα όμως τους χρειάζεται κοντά. Ένα καλό ερώτημα που μπορεί κάποιοι να θέσουν είναι το εξής: «Δεν ασχολούνται οι μέτοχοι, θα ασχοληθώ εγώ;».

Αυτό το λέω καθώς μιλάω με αρκετούς, απλούς, φίλους της ομάδας και μου θέτουν αυτό το ερώτημα. Η απάντηση μου είναι μια, ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του, μέτοχοι, παίκτες και προπονητές έρχονται και φεύγουν. Εμείς πρέπει να ασχοληθούμε και όχι όλοι αυτοί οι δήθεν. Όπως είναι τα πράγματα δεν είμαι αντίθετος, όπως ήμουν πριν από καιρό, στο άνοιγμα λαϊκής βάσης.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δείξει πως αν θέλει γυρίζει τον κόσμο ανάποδα. Να θυμίσω το συλλαλητήριο του 2008, να θυμίσω την κίνηση της «Θ.13» με τη βοήθεια στον Ερασιτέχνη και πολλά άλλα. Ξέρω πως στο ποδόσφαιρο και ειδικά αυτή την περίοδο που περνάει η χώρα αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού στα δύσκολα έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει.

Εν κατακλείδι θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αναγνώστες της σελίδας και σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Ελπίζω πως η Ανάσταση θα έρθει και για τον σύλλογο. Θα τα πούμε και πάλι σε λίγες μέρες, μέχρι τότε καλά να περνάτε όλοι.

Υ.Γ Το έβδομο αστέρι δεν αργεί, η Πόλη θα βαφτεί πράσινη, στην κυριολεξία.

Υ.Γ 1 Στις 6 Μαΐου όπου μετά από το «οκ» που μας έδωσαν οι Γερμανοί έχουμε εκλογές. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.