Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Απριλίου 2012

Βιτόλο: "Η ιστορία του συλλόγου πάνω απ' όλα"

Ο Βίκτορ Βιτόλο τόνισε πως παρά τα προβλήματα που υπάρχουν σε διοικητικό επίπεδο οι πράσινοι θα πρέπει να παίζουν για την ιστορία του Παναθηναϊκού, που είναι πάνω απ' όλα...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιτόλο:

"Ηταν ένα εύκολο παιχνίδι το σημερινό. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί πιθανότατα θα παίρναμε έναν έξτρα βαθμό για τα πλέι οφ.

Ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα, αλλά ήρθε εδώ και ατύχησε στο να πέσει απέναντί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη αυτή την χρονιά και την ψυχολογία που έχουμε ενόψει των πλέι οφ.

Σημαντικό είναι το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων από το σημερινό αποτέλεσμα. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και τώρα το σημαντικό είναι να αρχίσουμε να νικάμε στα πλέι οφ και αν είναι δυνατό να καθαρίσουμε από τα πρώτα παιχνίδια".

Για τα προβλήματα που υπάρχουν και πως τα ξεπερνούν: "Σίγουρα μας προβληματίζουν τα όσο γίνονται, αλλά όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο κοιτάζουμε να κερδίσουμε. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να παίζουμε για το τριφύλλι, το σύμβολο της ομάδας και να βάζουμε την ιστορία του συλλόγου πάνω απ' όλα".

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.