Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Απριλίου 2012

"Γιατί τέτοια όξυνση"

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναρωτιούνται γιατί στον Ολυμπιακό έχουν τέτοια πρεμούρα να διεξαχθεί ένας τελικός πριν το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

Μπορεί όμως, οι «πράσινοι» να μην παίρνουν θέση δημόσια, ωστόσο οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ευρώπης αναρωτιούνται γιατί υπάρχει τέτοια όξυνση από την πλευρά του Ολυμπιακού, ώστε να γίνει τουλάχιστον ένας αγώνας πριν το Final-4 της Κωνσταντινούπολης. Οι «πράσινοι» δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δημιουργείται ένα τέτοιο κλίμα, αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ημιτελική φάση των πλέι οφ, ενώ βάση νομοθεσίας, δεν γίνεται να διεξαχθούν αγώνες 03-07/05, καθώς υπάρχουν εκλογές. Άρα ο ΕΣΑΚΕ δεν ευθύνεται.

Πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όπως είπε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό, δεν θεωρούν λογικό να γίνει κάποιος αγώνας δύο μέρες πριν το Final-4, καθώς το μόνο που μπορεί να προσφέρει ένας τέτοιος αγώνας είναι να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στην Κωνσταντινούπολη.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.