Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Απριλίου 2012

Ο εκνευρισμός του Φερέιρα

O Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να ήταν θετικός με την απόφαση των παικτών του να μην μείνουν στο ξενοδοχείο της Παιανίας πριν το ματς με τον Παναιτωλικό, ωστόσο εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι το συζητούσαν νωρίτερα.

Έτσι, λοιπόν, λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση οι Σεϊταρίδης και Κατσουράνης είπαν στον Φερέιρα: «Κόουτς, μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι είναι καλύτερα και για το ματς με τον Παναιτωλικό και για τα πλέι οφ, που παίζουμε στην Αθήνα, να μη μένουμε στο ξενοδοχείο από την παραμονή. Να είμαστε πιο χαλαροί, διότι συνέχεια τα ίδια συζητάμε με την κατάσταση που επικρατεί».

Τότε τον λόγο πήρε ο Φερέιρα οποίος έδειξε εκνευρισμένος, όχι όμως αντίθετος: «Κατ΄ αρχάς θέλω να σας πω ότι αυτό το είχα σκεφθεί να σας το πω και ρωτήστε και τον Γρηγόρη (σ.σ. Παπαβασιλείου) που του το είχα πει. Με ενοχλεί, όμως, έτσι όπως το παρουσιάζετε. Έτσι θα φανεί προς τα έξω ότι αποφασίζετε εσείς και όχι εγώ. Είναι απαράδεκτο. Εγώ αποφασίζω». Στη συνέχεια πάντως, ο Πορτογάλος είπε στον Γιούρκα πως για το ματς με τον Παναιτωλικό ας μείνουν εκτός Παιανίας, αλλά για τα πλέι οφ θα αποφασιστεί αργότερα.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.