Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Απριλίου 2012

Κουνάνε μαντήλι

Το διοικητικό αδιέξοδο οδηγεί ένα μεγάλο μέρος παικτών στην πόρτα της εξόδου. Διαβάστε από το newspao.gr ποιοι θα αποχωρήσουν. Προς Γερμανία ο Σιμάο που φέρεται να είπε όχι σε πρόταση του Ολυμπιακού. 


Την ίδια ώρα οι παίκτες είναι απογοητευμένοι και πολλοί ψάχνουν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά τον Σωτήρη Νίνη που υπέγραψε στην ιταλική Πάρμα, ο Σιμάο δήλωσε ότι συμφώνησε με ομάδα του εξωτερικού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οδεύει για τη Γερμανία με υποψήφιες τη Στουτγκάρδη και τη Βόλφσμουργκ. Μάλιστα από το περιβάλλον του Αφρικανού μέσου υποστηρίζουν ότι ο παίκτης είπε όχι στον Ολυμπιακό.



Θα πρέπει να διευκρινίσουμε για την περίπτωση του Σιμάο ότι στις τελευταίες συζητήσεις που είχαν γίνει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού τον περασμένο Ιανουάριο, υπήρξε διαφορά 200 χιλιάδων ευρώ το χρόνο με τον παίκτη να ζητά 600 χιλιάδες ευρώ ως ετήσιες απολαβές και τους "πράσινους" να του δίνουν 400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τώρα δεν υπάρχει κανείς για να μιλήσει και ο Σιμάο φεύγει.
Ελεύθεροι μένουν και οι Σπυρόπουλος - Κλέιτον - Καραγκούνης - Σαριέγκι -Καντέ, ενώ το καλοκαίρι ολοκληρώνονται και οι δανεισμοί των Κουίνσι και Ρούντολφ. Κοινώς 9 αποχωρήσεις σε πρώτη φάση με τα υπάρχοντα δεδομένα και βλέπουμε. Γιατί αν δεν βρεθεί λύση, είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες...
Στα διοικητικά να ενημερώσουμε ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος πήρε πίσω 1,1 εκ ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ.Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Βγενόπουλου αναφέρουν ότι οι 600 χιλιάδες ευρώ έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επομένως θα τα ρευστοποιήσει σε μετοχές όταν γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. 



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.