Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Απριλίου 2012

Μπουμσόνγκ: "Δεν θα τα παρατήσουμε"

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μπορεί να είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για τα διοικητικά προβλήματα των πράσινων αλλά τονίζει ότι μέχρι τέλους οι παίκτες του Τριφυλλιού θα παλεύουν.

Σύνθημα πάλης, λοιπόν, έσπευσε να δώσει μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τρίπολη με τον Αστέρα (2-0) ο Μπουμσόνγκ υποστηρίζοντας πως οι «πράσινοι» δεν πρόκειται μέσα στον αγωνιστικό χώρο να τα παρατήσουν και ξεκαθάρισε πως όλοι θα συνεχίσουν για το καλύτερο δυνατό.

«Είναι αρκετά δύσκολο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού να προσαρμόσουν την δουλειά τους σε αυτές τις συνθήκες, αλλά είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο «Μπουμ«.

«Σαν άνθρωποι, πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μιας και δεν έχουμε αληθινή υποστήριξη. Είναι δύσκολο για εμάς…», συμπλήρωσε ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος παρουσιάζεται από πολλούς έτοιμος να βαδίσει στα χνάρια του Μπίαρσμιρ κάνοντας προσφυγή.

«Χρειαζόμαστε αρκετή εμπιστοσύνη, που δεν έχουμε μέχρι τώρα για να προχωρήσουμε», είπε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Λιόν και κατέληξε: «Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο όταν φεύγεις από το σπίτι σου τωρα, εννοώ τώρα για εμάς που δεν γνωρίζουμε το μέλλον μας, είναι πολύ-πολύ δύσκολο.Και έχουμε ανάγκη να είναι καλό, πολύ καλό για εμάς να γνωρίζουμε για το μέλλον μας. Δεν θα τα παρατήσουμε, επειδή κανείς παίκτης δεν πληρώνεται και ο καθένας θέλει να προχωρήσει».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.