Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2012

Στα χέρια σας η Παναθηναϊκή Ανάσταση!

Ο χρόνος κυλάει. Η UEFA παραμονεύει. Οι μέτοχοι συνεχίζουν να είναι αμέτοχοι. Το μόνο που ακούμε είναι υποσχέσεις που δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αληθεύουν. Παίχτες δηλώνουν πως θα φύγουν το καλοκαίρι. Και πολύ καλά κάνουν κατά την ταπεινή μου άποψη. Βλέπουν πως το τοπίο στα διοικητικά είναι ακόμα θολό και πως ο Παναθηναϊκός χρωστάει και στο... φούρναρη! 

Κανείς όμως από τους δήθεν Μεσσίες δεν βγαίνει μπροστάρης να διευθετήσει όλα αυτά τα θέματα...

Ποιος θα περίμενε πως ο Παναθηναϊκός 4 χρόνια μετά το περιβόητο κίνημα της ΠΕΚ και την πολυμετοχικότητα θα έφτανε στο χείλος του γκρεμού.Μόλις ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είπε το ναι για την πολυμετοχικότητα όλοι θεώρησαν πως ο Παναθηναϊκός θα γύρναγε σελίδα και θα έμπαινε σε μία εποχή γεμάτη χαρές και τίτλους.Όμως ο εγωισμός των μετόχων και η μεταξύ τους κόντρα έφτασε σήμερα την ομάδα να κινδυνεύει μέχρι και υποβιβασμό στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.Το μόνο παρήγορο είναι η προσπάθεια όλων των παικτών οι οποίοι παρότι την τραγική κατάσταση προσπαθούν να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Και στο βάθος έχουμε τον Βλάσση Τσάκα που συνεχίζει ακάθεκτος να κοροιδεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.Κάθε τρεις και λίγο βγαίνει στην επιφάνεια και ένα καινούργιο όνομα Άραβα επενδυτή ο οποίος θέλει τον αγοράσει.Δεν μπορώ να καταλάβω.Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει ο Γ.Βαρδινογιάννης αν τα λεγόμενα του Τσάκα αληθεύουν?Γιατί αυτή η κατάσταση δεν ξεκίνησε τώρα.Από τον Οκτώβρη τα ακούμε.Και για να πούμε και την αλήθεια στις αρχές λίγο πολύ όλοι μας είχαμε χαρεί στην ιδέα των Αράβων.Ίσως βέβαια η όλη κατάσταση να εξυπηρετούσε τον Τζίγκερ να έχει το κεφάλι του ήσυχο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα,για αυτό και δεν κινήθηκε δραστικά για να δει τι συμβαίνει.Όλοι μας θα ασχολούμασταν με τη φούσκα του Τσάκα και θα αφήναμε τους μέτοχους για λίγο στην άκρη,μέχρι να βλέπαμε τι θα γίνει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ΑΜΕΣΑ πρέπει να βρεθεί η λύση που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο.Να κάτσουν όλοι μαζί να τα βρουν για το καλό της ομάδας και να αφήσουν τους... Άραβες στην άκρη.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.