Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2012

Αποθέωση για Καπίνο και Μαυρία στη Ζάκυνθο

Οι Στέφανος Καπίνο και Χάρης Μαυρίας επισκέφθηκαν το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Ζάκυνθο και γνώρισαν την αποθέωση από τους παριστάμενους οπαδούς.

Στη Ζάκυνθο περνάνε το τριήμερο ρεπό τους οι Στέφανος Καπίνος και Χάρης Μαυρίας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του δεύτερου.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επισκέπτονται τακτικά το νησί και κάθε φορά γίνονται αντιληπτοί από τους ντόπιους φίλους του "τριφυλλιού". Ιδίως δε εφέτος, που μετρούν αρκετές συμμετοχές στην ενδεκάδα και λογίζονται ακόμα και βασικοί στην επόμενη ημέρα των "πρασίνων".

Το Μεγάλο Σάββατο οι Καπίνο και Μαυρίας επισκέφτηκαν το σύνδεσμο του Ενιαίου Φορέα στη Ζάκυνθο, κατόπιν παράκλησης των μελών του. Η επίσκεψή τους δεν διαδόθηκε ιδιαίτερα, καθώς το γνώριζαν λίγοι. Περίπου 30 άτομα ήταν παρόντα και είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τους δύο "πράσινους", οι οποίοι έμειναν για αρκετή ώρα στα γραφεία.

Οι Καπίνο και Μαυρίας φωτογραφήθηκαν με τους οπαδούς και υπέγραψαν αυτόγραφα. Παράλληλα, ρωτήθηκαν για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αλλά και το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό. Φυσικά, δέχτηκαν προτροπές να παραμείνουν.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.