Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Απριλίου 2012

Παίρνει την πρωτοβουλία ο Αλαφούζος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σημερινού αθλητικού τύπου από την ερχόμενη εβδομάδα το "team" του Γιάννη Αλαφούζου θα αρχίσει να κινείται για να καλύψει τις οικονομικές ανάγκες της ομάδας.  



Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο Θεόδωρος Βασιλάκης, ο Τίτος Βασιλόπουλος κι ακόμη ένας επιχειρηματίας (το όνομα του οποίου προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό) είχαν συνεχείς επαφές τις τελευταίες μέρες και άπαντες συμφώνησαν ότι η κατάσταση έχει φτάσει πλέον σε οριακό επίπεδο κι αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την πρωτοβουλία τους.
 
Την επόμενη εβδομάδα, τα μέλη της ομάδας Αλαφούζου, σε συνεργασία με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, θα προσεγγίσουν την πλευρά Βαρδινογιάννη ζητώντας να τους παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, με σκοπό να ενεργοποιήσουν το μεγαλεπήβολο σχέδιο τους.
 
Το αρχικό ποσό που έχει συγκεντρώσει η «ομάδα» είναι περίπου 4 με 5 εκατ. ευρώ. Αυτά τα λεφτά θα μπουν άμεσα στην ΠΑΕ για να αρχίσουν να τακτοποιούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, προκειμένου έστω και την ύστατη ώρα να γίνει προσπάθεια για να διασωθεί η συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.
 
Από εκεί και πέρα ο Αλαφούζος και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες γνωρίζουν πως μέχρι τα τέλη Μαΐου θα μπουν στους λογαριασμούς της ΠΑΕ άλλα 2 με 2,5 εκατ. ευρώ από χορηγίες (ΟΠΑΠ, τηλεοπτικό, Adidas, λοιποί χορηγοί), τα οποία θα είναι σε θέση να διαχειριστούν για να κλείσουν αρκετές «τρύπες». Να σημειώσουμε πως αυτά τα χρήματα, προς το παρόν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την ΠΑΕ, μιας και δεν υπάρχει κάποιος να υπογράψει για να τα πάρει!

Μην ξεχνάμε ότι το σχέδιο Αλαφούζου είναι η δημιουργία μιας ομάδας λαϊκής βάσης, το οποίο σχέδιο σκοπεύουν να παρουσιάσουν επισήμως την 1η Μαΐου, εκτιμώντας ότι θα μπορέσουν να αντλήσουν άλλα 5 εκατ. ευρώ από τον κόσμο.
 




Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.