Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Απριλίου 2012

Συσπείρωση θέλει ο Αλαφούζος

Η συσπείρωση όλων των μετόχων μπροστά στο ενδεχόμενο διάλυσης του Παναθηναϊκού και η προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσουν οι «κοκορομαχίες» του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο αποτελούν τον πρωταρχικό στόχο του Γιάννη Αλαφούζου και των επιχειρηματιών που έχουν αποδεχθεί τη συμπόρευση στο σχέδιο σωτηρίας του «τριφυλλιού».

Το εγχείρημα αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς επιτάσσει την «κατάπαυση του πυρός» ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο, προκειμένου να βοηθήσουν αμφότεροι οικονομικά τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος έχει επικοινωνήσει τόσο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να πειστεί να συμμετάσχει στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας έστω με ένα συμβολικό ποσό όσο και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο προκειμένου να... θάψει το τσεκούρι του πολέμου και να κινηθεί σε ενωτικούς ρυθμούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα μηνύματα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Ομως ο χρόνος είθισται να λειτουργεί θετικά σε τέτοιες περιπτώσεις και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν θα υπάρξει μιας κάποιας μορφής θετικό αποτέλεσμα.


Να υπάρξει "κατάπαυση του πυρός" ανάμεσα σε Τζίγγερ και Βγενόπουλο παλεύει ο Γιάννης Αλαφούζος
Ο Αλαφούζος αλλά και οι Πολέμης, Βασιλάκης και Βασιλόπουλος (που φέρεται να συμπληρώνουν το «τιμ») συμφωνούν με αυτήν την κίνηση συσπείρωσης και θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Και θα συνεχίσουν τις «ζυμώσεις» και τις επικοινωνίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι ωστόσο αναγκασμένοι να κάνουν παράλληλες κινήσεις που θα αφορούν το ενδεχόμενο να εμμείνει ένας εκ των δύο (ή και οι δύο) στις θέσεις τους και να μην προχωρήσει αυτό το εγχείρημα.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται προσπάθεια ανεύρεσης ποσού κοντά στα 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποφευχθεί σε πρώτη φάση η χρεοκοπία και κατόπιν να ξεκινήσει η εφαρμογή του προγράμματος της «λαϊκής βάσης» που, σύμφωνα με τις μελέτες του Αλαφούζου, αποτελεί και τη μεγάλη πρόκληση. Το μεγάλο στοίχημα του Παναθηναϊκού για το άμεσο μέλλον.

goal


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.