Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Απριλίου 2012

Δεν είναι αρκετά ούτε τα 5.5 εκ. ευρώ

Πριν από την διάλυση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε συγκεντρωθεί από μετόχους και μη ένα ποσό της τάξεως των 5.5 εκ. ευρώ για την σωτηρία της ομάδας αλλά αυτό το ποσό δεν είναι αρκετό για να σώσει τον σύλλογο από την καταστροφή καθώς μέχρι τον Ιούνιο η ομάδα χρειάζεται 20 εκ. ευρώ.

Μετά την διάλυση της ΠΑΕ, όσοι έβαλαν χρήματα τα πήραν πίσω και τώρα γίνεται προσπάθεια να μαζευτεί ξανά αυτό το ποσό ώστε να διατεθεί για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού μετά την Γενική Συνέλευση της 18ης Απριλίου υπό την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε δεν θα έχει βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε επαφές τόσο με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βαρδινογιάννης όσο και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο ώστε να βοηθήσουν να συγκεντρωθούν τα 5.5 εκ. ευρώ ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό.

Υπενθυμίζεται πως πριν την διάλυση του Δ.Σ., ο Βγενόπουλος είχε βάλει 1.8 εκ. ευρώ, ο Αλαφούζος 1 εκ. ευρώ, ο Βασιλάκης 500.000 ευρώ και ο Πολέμης 750.000 ευρώ ενώ είχαν μαζευτεί και χρήματα από επιχειρηματίες που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.