Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαρτίου 2012

Εκπέμπει SOS ο Παναθηναϊκός

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του περνάει ο Παναθηναϊκός. Πολύ κοντά ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Δεν υπάρχει άνθρωπος να πάρει την ευθύνη υπογραφής σε οικονομικά ζητήματα.

Δραματικές είναι οι ώρες στον Παναθηναϊκό. Το οικονομικά της ομάδας είναι... μείον με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα!

Καταρχάς, οι πιθανότητες να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός από τον... πρώτο έλεγχο της ΟΥΕΦΑ είναι πολλές. Και αυτό διότι στην υπόθεση υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι, που έχει να κάνει με Σετούμπαλ, η οποία αρνείται διακανονισμό στη 2η δόση των χρημάτων της μεταγραφής του Ζέκα και ζητάει να της εξοφληθούν τώρα οι περίπου 200.000 που της οφείλονται. Εκεί έχουν επικεντρώσει όλες τις προσπάθειές τους τα στελέχη του «τριφυλλιού», προκειμένου να βρεθεί λύση, είτε μέσω κάποιας συμφωνίας είτε μέσω καταβολής των χρημάτων για να μην τιναχθεί όλο το πλάνο στον αέρα.

Από εκεί και πέρα, έστω κι αν οι «πράσινοι» τη γλιτώσουν, η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη τον Μάιο, καθώς μέχρι τότε, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει διακανονίσει οφειλές ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή αυτό φαίνεται αδύνατο...

Συγκεκριμένα, μετά την παραίτηση του Δ.Σ, δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα μπορέσει να αναλάβει τα οικονομικά ζητήματα, να πάρει την ευθύνη υπογραφής, καθώς θα έχει ποινικές ευθύνες.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.