Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαρτίου 2012

Απάντηση Τζίγγερ

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη έδωσε την δική της απάντηση σε όσα υποστήριξε το απόγευμα της Τρίτης ο Άρης Βωβός αναφορικά με το γήπεδο στον Βοτανικό.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Άρης Βωβός μιλώντας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού είχε υποστηρίξει: «Σίγουρα εμείς σαν εταιρία οφείλουμε να διαφυλάξουμε το συμφέρον των μετόχων μας και αν προκύψει κάτι θα στραφούμε εναντίον όλων όσοι ευθύνονται και μία από τις πλευρές πιθανώς να είναι και εκείνη του Παναθηναϊκού.

Βασικό σκεπτικό μας είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπαίτιος της τεράστιας καθυστέρησης της ψήφισης του νομοσχεδίου της κυρίας Μπιρμπίλη από τον Μάρτιο του 2010, δεκαπέντε μήνες μετά, με συνεχείς υπαναχωρήσεις, οι οποίες μας ζημίωσαν και προκάλεσαν δυσμενείς συνθήκες για εμάς».

Λίγη ώρα αργότερα όμως ήρθε η απάντηση από πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τρία χαρακτηριστικά σημεία τα οποία διευκρινίζουν κάποια πράγματα τα οποία ο πρώην ισχυρός άνδρας του Αμαρουσίου δεν τα διευκρίνισε.

Πρώτα από όλα και ο ίδιος ο Άρης Βωβός είπε "πιθανότατα" θέλοντας να είναι καλυμμένος γιατί γνωρίζει ότι ίσως δεν είναι και το καλύτερο δυνατό να τα βάλει με το Τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα:

1. "Ο Άρης Βωβός δεν ξεκαθαρίζει συγκεκριμένα ποιος Παναθηναϊκός έχει την ευθύνη για την καθυστέρηση; Ο Ερασιτέχνης που προηγείται στις υπογραφές όλων των συμβάσεων του έργου και είναι ο ιδιοκτήτης ή ή ΠΑΕ που είναι απλά ενοικιάστρια στον χώρο. Αν ευθύνεται κάποιος λοιπόν αυτός είναι μόνο ο Ερασιτέχνης, κάτι όμως που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα παρά μόνο στο μυαλό όλων όσων θέλουν να βλέπουν προβλήματα"

2.«Όσον αφορά το διάστημα προς την ψήφιση του νόμου Μπιρμπίλη που επικαλείται, τόσο ο Ερασιτέχνης, όσο και η ΠΑΕ δεν συμφωνούσαν στις ρυθμίσεις, καθώς ήταν σε βάρος της ομάδας. Αυτό που αποτέλεσε σημείο τριβής μεταξύ των δύο πλευρών ήταν το πότε θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος, σε σχέση με τα έργα του Βοτανικού. Αυτό το θέμα αφορούσε την ΠΑΕ ή τον Ερασιτέχνη ο οποίος σαφώς και καλά έκανε και δεν ήθελε (όπως και έγινε) το γκρέμισμα της Λεωφόρου πριν την έναρξη των έργων. Εκτός αυτού όμως, ούτε για την ΠΑΕ, ούτε για τον Ερασιτέχνη υπήρχε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στο οποίο θα έπρεπε απαντήσουν τότε για να μην έχουν κυρώσεις. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν ήταν σύμφωνα όλες οι πλευρές για αυτά που θα έδιναν».

3. «Αν ο κ. Βωβός αξιώσει κάτι από τον Ερασιτέχνη ή από την ΠΑΕ, τότε αυτοί οι δύο μαζί τι θα πρέπει να αξιώσουν από τον Βωβό για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, καθώς η διακοπή από το ΣτΕ έγινε επειδή κρίθηκε αντισυνταγματικό κάτι που αφορούσε το εμπορικό κέντρο του κ. Βωβού και όχι τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ή το ποδοσφαιρικό γήπεδο».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.