Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαρτίου 2012

Νίνης: "Έχουμε μείνει μόνοι μας"

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε πως οι μέτοχοι έχουν εγκαταλείψει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό έχουν επηρεάσει και τους ποδοσφαιριστές με τον Σωτήρη Νίνη να υπογραμμίζει πως παίκτες και προπονητής έχουν μείνει μόνοι τους να παλεύουν με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να επισημαίνει πως όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνουν υπομονή προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της πρωτιάς στα πλέι οφ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ", ο Νίνης τόνισε: "Η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ ήταν πολύ σημαντική. Πρώτα από όλα για την ψυχολογία μας. Προερχόμασταν από τρεις πολύ κακούς αγώνες και από συνθήκες που ήταν δύσκολες για όλους μας. Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό, για εμάς τους ίδιους αλλά και για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην συνέχεια. Να κατακτήσουμε τον τελευταίο στόχο που μας έχει μείνει. Πλέον είμαστε μόνο εμείς.
Οι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Μετά τα τελευταία γεγονότα έχουμε απομείνει μόνοι μας. Εμείς και ο προπονητής. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Πάμε για την δεύτερη θέση, να αγωνιστούμε στα πλέι οφ και να κατακτήσουμε το εισιτήριο για την συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάνουμε υπομονή από το ξεκίνημα της σεζόν και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να παίζουμε".


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.