Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

Οι διάλογοι της Παιανίας. Μήνυμα "Κάρα": Ντροπή για τον ΠΑΟ αυτό που συμβαίνει!

Όπως σας ενημερώσαμε οι διάλογοι μεταξύ Γόντικα και παικτών ήταν σε κλίμα έντασης. Διαβάστε από το newspao τι άλλο ειπώθηκε



Ήταν τα λόγια του Γόντικα τα οποία έκαναν εξωφρενών τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην χθεσινή επίσκεψη του πρώτου στην Παιανία προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες. Απαντώντας του χαρακτηριστικά: 

«Λέτε ότι θα πληρωθούμε τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο. Μετά τον Γενάρη, τον Φλεβάρη, τώρα λέτε τον Ιούλιο. Γιατί να υπογράψουμε; Αν πάλι δεν υπογράψουμε θα είμαστε όμηροι. Θα πουν όλοι ότι φταίμε εμείς. Πού είναι οι μέτοχοι; Αυτοί φταίνε που έφτασε η ομάδα σ' αυτή την κατάσταση. Έπρεπε να είναι εδώ, να μας εξηγήσουν». 
Εκείνη τη στιγμή τον λόγο πήρε ο Γίωργος Καραγκούνης ο οποίος έθεσε πρό των ευθυνών του των πρώην πρόεδρο της ομάδας και τους μετόχους: «Πρόεδρε, ολόκληρος Παναθηναϊκός εξαρτάται από το πώς θα... ξυπνήσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και αν θα υπογράψουν τους διακανονισμούς; Αυτή είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού; Εδώ φτάσαμε; Ντροπή».

Με τον Γόντικα να απαντά: «Πρέπει να σας πω ειλικρινά ότι ακόμα κι αν υπογράψετε, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρετε τα λεφτά σας», και ο «Κάρα» συμπλήρωσε: «Γι' αυτό λέω "ντροπή"». 
Από την πλευρά τους, οι Σαριέγκι και Κατσουράνης τόνισαν: «Έχουν δίκιο τα παιδιά. Θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά και να διασφαλίσουμε τα χρήματά μας».





Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.