Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαρτίου 2012

"Δεν χάνω τον τελικό"

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα δώσει ο Μάικ Μπατίστ που είναι αποφασισμένος να κάνει ότι μπορεί για να μην χάσει το παιχνίδι.

Στο ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού τονίζουν πως η κατάσταση του θα εκτιμάται καθημερινά με βάση το πως θα αντιδρά το πόδι του στο πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μπατίστ δεν θέλει να χάσει με τίποτα τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. "Δεν το χάνω με τίποτα κόουτς" φέρεται να είπε στον Δημήτρη Ιτούδη, δείγμα της δίψας του να παίξει κόντρα στους ερυθρόλευκους και να βοηθήσει το Τριφύλλι να σηκώσει ακόμα μία κούπα.

Για αυτό το λόγο ο Μπατίστ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που του έχει δώσει το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το στάτους του στο "twitter".

«Ice, ice, ice all day» έγραψε ο Μάικ, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να του απαντά με άκρως χιουμοριστική διάθεση. «Μου αρέσει ο τρόπος που κάνεις προθέρμανση (σ.σ. I like the way you warm up...)» ήταν το σχόλιο του.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.