Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Μαρτίου 2012

Άδικη ισοπαλία οι νέοι με Ολυμπιακό


Ισόπαλος 1-1 έληξε ο εντός έδρας αγώνας των Παμπαίδων Α΄ του Παναθηναϊκού κόντρα στην αντίστοιχη του ΟΣΦΠ, που διεξήχθη την Πέμπτη στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Παιανίας, για το Θουκυδίδειο πρωτάθλημα. Αν και ήταν ανώτερος σε όλο τον αγώνα.
Οι πράσινοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 8΄ με τον Δουβίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Γενικά οι πράσινοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και σε άλλες περιπτώσεις αφού ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 
Η ομάδα του Κώστα Ταράση ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά στάθηκε άτυχη αφού έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Ο έμπειρος κόουτς χρησιμοποίησε τους Λαμπρόπουλος(Τ), Παπαδόπουλος, Ντόκο, Νικολογιάννης, Μανιδάκης, Βαρέσης, Μέτσο, Παπαδάκης, Αμπίλας, Ζώτος, Δουβίκας ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Μαργαρώνης, Θεοδωρής, Ζερβόπουλος, Λώλος, Ζουσέ, Πασουμίδης και Κότσης.
Να τονίσουμε ότι ο πορτιέρο της ομάδας είναι υπό δοκιμή και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Παρόντες στην αναμέτρηση ήταν ο επικεφαλής της πράσινης ακαδημίας Γιάννης Σαμαράς αλλά και ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Ζοσέ Γκόμεζ.




Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.