Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

Μήνυση και ο Βγενόπουλος

To απόγευμα όπως σας ενημερώσαμε η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογίαννη μήνυσε τον Ανδρέα Βγένόπουλο. Την νομική οδό φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ακολουθήσει και ο Ανδρέας Βγενόπουλος


Το απόγευμα της Τετάρτης διέρρευσε η αγωγή και μήνυση του Γιάννη Βαρδινογιάννη κατά του «mr.Mig», με αφορμή τα λεγόμενα του δευτέρου τη τάξει μετόχου της ΠΑΕ στη συνέντευξη Τύπου του περασμένη Σεπτέμβρη στο «Πεντελικόν».

Εκείνη την εποχή, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης εξαιτίας των δηλώσεων στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου για την Παιανία είχε καταθέσει μήνυση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βγενόπουλος «απάντησε» με διπλή μήνυση κατά του ιστορικού προέδρου της ΠΑΕ! Για ψευδή καταμήνυση και για συκοφαντική δυσφήμηση!

Από κει και πέρα, ο «Βγενό» που απορούσε για το timing της κοινοποίησης των νομικών ενεργειών του Τζίγγερ αναμένεται να κινηθεί με τον ίδιο τρόπο κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε και τυχόν νέες  εκπλήξεις.



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.