Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

Σήμερα η απόφαση των παικτών - Όλα ανοιχτά

Σήμερα αναμένεται να αποφασίσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το αν θα υπογράψουν τους διακανονισμούς που θα τους προτείνει την Τετάρτη η ΠΑΕ. Ξέσπασμα από Μπουμσόνγκ. Έκκληση από Φερέιρα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν φτάσει στα όριά τους, καθώς έχουν... αγανακτήσει και αυτοί από τη δραματική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος.

Την αγανάκτηση αυτή έδειξαν χθες στην Παιανία, όπου βρέθηκε ο Δημήτρης Γόντικας. Οι παίκτες... ξέσπασαν με πρώτο τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Οι πράσινοι θα πάρουν σήμερα την οριστική τους απόφαση. Συγκεκριμένα, συνεννοήθηκαν να μαζευτούν την Τετάρτη μετά το τέλος της προπόνησης και να αποφασίσουν όλοι μαζί για τη στάση που θα κρατήσουν. Δηλαδή είτε θα υπογράψουν όλοι τους διακανονισμούς ή κανένας προκειμένου να μην τεθεί ζήτημα κακής αντιμετώπισης από τον κόσμο στους παίκτες που δεν θα το κάνουν.

Από εκεί και πέρα, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν όλη την καλή διάθεση να κάνουν πίσω και να βρουν την χρυσή τομή ώστε ο σύλλογος να βοηθηθεί. Αναμένεται να κάνουν προσπάθεια να πείσουν και τους ξένους συναδέλφους τους για την απόφασή τους, τονίζοντάς τους ότι αυτό θα είναι καταστροφικό για το σύλλογο.

Να τονίσουμε, πως στο τέλος τη συζήτησης της Τρίτης ο Φερέιρα είπε στους παίκτες: "Σας παρακαλώ όλους να υπογράψετε αύριο στα χαρτιά που θα σας φέρουν. Χρωστάμε στους εαυτούς μας και στους φίλους του Παναθηναϊκού μια προσπάθεια να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ".


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.