Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

Πρόβλημα με τους ξένους!

Η ομιλία του τέως προέδρου πλέον του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα δεν θα μπορούσε να είναι ευχάριστη για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι το καλύτερο. Και αν το σκεφτεί κανείς πιο λογικά, οι παίκτες είναι προβληματισμένοι, και με το δίκιο τους, καθώς τους ανακοίνωσε να υπογράψουν διακανονισμό την στιγμή που υπάρχει στάση πληρωμών.


Το θέμα που υπάρχει είναι με τους ξένους παίκτες και όχι με τα ελληνόπουλα. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουνε όλη την καλή διάθεση να κάνουν πίσω και να βρουν την χρυσή τομή ώστε ο σύλλογος να βοηθηθεί. Αναμένεται να κάνουν προσπάθεια να πείσουν και τους ξένους συναδέλφους τους για την απόφασή τους, τονίζοντάς τους ότι αυτό θα είναι καταστροφικό για το σύλλογο.
Πιο συγκεκριμένα, οι έντονες αντιδράσεις στην σημερινή συνάντηση των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού ήρθαν κυρίως από τον Ζάν Αλέν Μπουμσόνγκ ο οποίος δεν πίστεψε σε καμία στιγμή τα λεγόμενα του Γόντικα.
Παρόλα αυτά όμως, ο πρώην πρόεδρος των «πράσινων» δεν έδειξε έκπληξη για τα… σκημένα κεφάλια και τα αντιλεγόμενα, τονίζοντας ότι κανένας δεν μπορεί να τους υποχρεώσει να υπογράψουν τον διακανονισμό εάν αυτοί δεν το επιθυμούν.
Στο τέλος της συζήτησης τον λόγο πήρε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές του ότι: «Σας παρακαλώ όλους να υπογράψετε αύριο στα χαρτιά που θα σας φέρουν. Χρωστάμε στους εαυτούς μας και στους φίλους του Παναθηναϊκού μια προσπάθεια να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ».



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.