Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Μαρτίου 2012

Επέστρεψαν ανυπόγραφα τα έγγραφα

Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήραν το πρωί της Πέμπτης στην Παιανία τα σχετικά έγγραφα, παρόλα αυτά δεν έβαλαν την υπογραφή τους και επιμένουν «να έρθουν οι μέτοχοι, να μας δώσουν εξηγήσεις και κάποιες εγγυήσεις για το μέλλον», ενώ η προθεσμία για τη διευθέτηση των διακανονισμών λήγει το πρωί του Σαββάτου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα και αν υπογράψουν τελικά οι παίκτες, υπάρχουν χρέη σε ομάδες, όπως η Λιόν, η Τζένοα και η Σετούμπαλ, οι οποίες μπλοκάρουν την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού και πλέον οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα για τον αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο μεταξύ, το απόγευμα ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να βρεθεί η νομική φόρμουλα για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ στα αστέρια του παρελθόντος.

Και αγωνιστικά...

Νέα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο Ματίας Μπιάρσμιρ εγκατέλειψε τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός αμυντικός υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο περίπου εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Μπιάρσμιρ δημιουργεί πολλά προβλήματα για την άμυνα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα με τον Αρη, καθώς Σαριέγκι και Κατσουράνης είναι τιμωρημένοι. Τραυματίες αποχώρησαν και οι Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Ιωαννίδης.

Ο πρώτος υπέστη ελαφριά κάκωση έσω πλαγίου νδέσμου και ο δεύτερος θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.