Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιανουαρίου 2012

Να μπει με το... δεξί!

Μπορεί να έχει πολλές απουσίες, αλλά ο Φερέιρα και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν με το διπλό από το Αγρίνιο, όπου αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό (17.15-Newspao.gr Live Streaming). Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Χωρίς Κουίνσι, Λέτο και Ρούντολφ, αλλά με πάθος, οι πράσινοι θέλουν τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό που χαρακτηρίζεται ως "νίκη τίτλου", αν και είναι ακόμη νωρίς.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Φερέιρα δοκίμασε Πετρόπουλο και Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης, δείχνοντας ότι θα επιλέξει έναν από τους δύο για το Αγρίνιο. Ακόμη, ο Καραγκούνης διεκδικεί μια θέση αντί του Κλέιτον.

Η πιθανότερη ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκό θα είναι οι Καπίνο, Βύντρα δεξιά, Σπυρόπουλος αριστερά, Καντέ και Μπουμσόνγκ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Σιμάο καθαρός κόφτης με τον Κατσουράνη λίγο πιο μπροστά του, ο Ζέκα δεξιά, ο Μαυρίας αριστερά και ο Κλέιτον ή ο Καραγκούνης πίσω από τον Τοτσέ ή τον Πετρόπουλο.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.