Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιανουαρίου 2012

"Διάθεση και θέληση"

Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως υπήρχε διάθεση και θέληση για τη νίκη από τους παίκτες του.

«Θεωρώ λυπηρό μια ομάδα να αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Προσωπικά θέλω να εκφράσω τη συμπαράσταση μου στο προπονητικό τιμ και τους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς...», είπε και συνέχισε για τον αγώνα: «Σήμερα επιτέλους κερδίσαμε εντός έδρας κι είναι σημαντικό το ότι υπήρχε διάθεση και θέληση για τη νίκη. Νομίζω ότι ο Κόλεφ μας βοήθησε σε όλα τα στοιχεία, κυρίως στο σερβίς αλλά ήταν καλός και στην υποδοχή. Παρότι χάθηκε το πρώτο σετ προσωπικά δεν ανησύχησα γιατί χάθηκε από σημεία που ήξερα ότι θα βελτιωνόμασταν στη συνέχεια όπως και έγινε...»

Ο Σωτήρης Πανταλέων αρχικά μίλησε για τη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: "Αυτή η νίκη μας βάζει στο ίδιο καζάνι με τις υπόλοιπες ομάδες. Πλην της πρώτης τετράδας, όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους.

Ήταν μια πολύ σημαντική βαθμολογικά νίκη, αλλά πλέον είμαστε με τις υπόλοιπες ομάδες στην ίδια κατάσταση και έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στο δικό μας ρόστερ γίνονται ακόμα προσθήκες. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να βρούμε καλύτερη ομοιογένεια. Εφόσον κάθε αλλαγή γίνεται για το καλό της ομάδας, θα χουμε και καλύτερα αποτελέσματα".

Σε ότι αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς. Δεν γνωρίζω τι έκανε σήμερα, όμως θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό το να φύγουμε με πόντους από την Πυλαία"

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.