Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιανουαρίου 2012

"Είμαστε οικογένεια"

Ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια και αυτό είναι το μυστικό που έχει φτάσει τους πράσινους τόσο ψηλά, σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπατίστ:

«Πάντα ο ένας είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον άλλο στο παιχνίδι κι όχι μόνο στο παρκέ, αλλά κι εκτός. Πάντα κάποιος θα είναι εκεί για τον άλλο, θα βγούμε για φαγητό για να μιλήσουμε και είναι σημαντικό αυτό, είμαστε οικογένεια. Αυτό ξεκινάει από τον κόουτς και φτάνει στον τελευταίο παίκτη κι αυτό είναι που μας κάνει κι έχουμε επιτυχία, γιατί πάντα θα κάνουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο για να έρθει εδώ και να δουλέψει σκληρά ώστε να πετύχει.

Το μυστικό του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια: «Η ομάδα έχει πολύ καλή οργάνωση, κρατήσαμε και φέτος τον βασικό κορμό όπως εμένα, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή ενώ ήρθαν παίκτες με εμπειρία.

Όσο για το τι είναι αυτό που του δίνει κίνητρο για να κερδίσει την Ευρωλίγκα: « Το γεύτηκα για πρώτη φορά το 2007... είναι κάτι που όλοι οι παίκτες θέλουν να το ζήσουν, είσαι στην κορυφή όταν άλλοι είναι στον πάτο. Όταν κέρδισαν το πρώτο κάθε χρόνο ήθελα να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί να μην έχουμε κάθε χρόνο καλή χρονιά, για παράδειγμα το 2007 τα καταφέραμε, το 2000 όχι .... αλλά είναι η πιο γλυκιά χαρά που μπορείς να γευτείς».

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.