Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιανουαρίου 2012

Ικανοποίηση από Γόντικα

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γόντικας.

«Αν με ρωτούσατε πριν την έναρξη του αγώνα, για το αν θα ήμουν ευχαριστημένος με την ισοπαλία, θα σας έλεγα όχι. Τώρα όμως, με το γκολ στο 93' είμαι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα όχι», ενώ σε ερώτηση για το αν τα διοικητικά προβλήματα, επηρεάζουν τους παίκτες, είπε: «Επειδή το έχω ζήσει, όταν σφυρίξει ο διαιτητής δεν υπάρχουν αυτά. Ευχή όλων θα ήταν να μην υπήρχαν. Η διαίσθησή μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι από αυτές τις ομάδες που δεν θα χαθούν. Θα γίνει κάτι σίγουρα... Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την συνεργασία που έχουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας».

Όταν ρωτήθηκε για την βοήθεια που περιμένει από τους μετόχους, τόνισε: «Η ομάδα αυτή υπάρχει επειδή κάποιοι είναι μέτοχοι. Άρα κάποιοι έχουν στηρίξει αυτήν την ομάδα. Για αυτό τους έχουμε ενήμερους για όλα, προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω πάντως οτι θα βρεθεί λύση στο τέλος», ενώ αναφορικά με τα όσα είπε ο Φερέιρα για την διαιτησία, αρκέστηκε να συμφωνήσει λέγοντας: «Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμένα ποδόσφαιρο, άρα για να το είπε κάτι θα ξέρει».

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους γηπεδούχους, λέγοντας: «Ο Παναιτωλικός αγωνιστικά ήταν αυτό που περίμενα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κ.Κωστούλα για την δουλειά που έχει κάνει. Αξίζουν τέτοιες ομάδες, που είναι αυτόφωτες, να υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.