Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιανουαρίου 2012

"Πήραμε ένα καλό μάθημα"

Στα πολλά λάθη και στο γεγονός πως οι παίκτες του μόνο να μάθουν είχαν από αυτό το παιχνίδι, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από το τέλος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

«Ήταν ένα παιχνίδι εύκολο για τον Παναθηναϊκό. Θα θέλαμε να ήμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Τα παιδιά είχαν να κερδίσουν, πώς να προπονούνται και πώς να βελτιώνονται.

Κάναμε πολλά λάθη (σ.σ. το Περιστέρι τελείωσε με 26). Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα, να μάθουμε πως αυτά που λέμε γίνονται στην πραγματικότητα. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Δε θέλησε να μιλήσει εκ νέου για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του, λέγοντας πως «Αυτά που είχα να πω, τα είπα. Δε θέλω να επανέλθω», ενώ αναφερόμενος στον 15χρονο Παπαγιάννη υπογράμμισε πως «έχουμε 3-4 νεαρούς παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να δούμε πώς θα τους βοηθήσουμε να φτάσουν εκεί που πρέπει να φτάσουν».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Σωκράτης Ψαρόπουλος που μεταξύ άλλων σημείωσε «Καλή χρονιά, με υγεία, να 'μαστε δυνατοί. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Κέρδισαν εμπειρίες τα νέα παιδιά. Για εμάς το δύσκολο είναι με Κολοσσό Ρόδου. Ξέραμε τι μας περίμενε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ».

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.