Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιανουαρίου 2012

"Μπείτε δυνατά"

Να διεκδικήσουν τη νίκη από το πρώτο λεπτό θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που υπενθύμισε στους παίχτες της ομάδας πως έχουν δύο αγώνες λιγότερους και πως αν τους κερδίσουν αυτοί θα είναι μπροστά στη βαθμολογία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρασίνων θέλει να μην αφήσουν οι παίχτες του, τον Παναιτωλικό να δημιουργήσει ευκαιρίες και να έχει η ομάδα του τον έλεγχο του αγώνα. Επίσης αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα του και τόνισε στους παίχτες που θα καλύψουν τα κενά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

«Αρχίζει πλέον ένας μήνας με πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να νικήσουμε τον Παναιτωλικό για να διατηρήσουμε την καλή μας ψυχολογία. Να μπούμε δυνατά και να δείξουμε στον αντίπαλο ότι εμείς θα πάρουμε το παιχνίδι. Να μην τον αφήσουμε να ελέγξει αυτός τον ρυθμό.
Έχουμε προβλήματα, αλλά γι' αυτό διαθέτουμε αρκετούς παίκτες. Για να δίνουν λύσεις. Όσοι παίξουν είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν αυτά που δουλεύουμε, ώστε να νικήσουμε και να κοιτάξουμε τους επόμενους αγώνες. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε δύο παιχνίδια λιγότερα, τα οποία αν κερδίσουμε θα είμαστε εμείς πρώτοι. Είναι σπουδαίο να έχουμε το αβαντάζ της πρωτιάς και για την ψυχολογία μας»

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.