Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Νοεμβρίου 2011

Φέρτε «ΜοU» μια κελεμπία...

Όποιος διάβασε τα προηγούμενα άρθρα μου όσο αφορά το θέμα του πρίγκιπα και γενικά τα διοικητικά θα είδε και την στάση την οποία κράτησα και τα γεγονότα τα οποία είχα παραθέσει από αυτό εδώ το «βήμα». Είχα πει πως πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι αλλά είχα τονίσει πως στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος από όλη αυτή την ιστορία. Κάτι που όπως φαίνεται δεν αργεί πλέον να γίνει πραγματικότητα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα λοιπόν φαίνεται να καταρρίπτεται αυτό το οποίο πήγαν κάποιοι να περάσουν πως όλο αυτό το σκηνικό είναι παιχνιδάκι του Βαρδινογιάννη και πως ο Τσάκας κοροϊδεύει όλους τους νοήμων ανθρώπους. Ευτυχώς ή δυστυχώς είναι κάτι το οποίο θα το κρίνεται εσείς... Εγώ όπως έχω ξαναγράψει νοιάζομαι μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού και στηρίζω αυτό το οποίο θεωρώ το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο.

Τα νομικά προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί τελικά κάμφθηκαν, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να καταθέτει τις μετοχές του και μετά την υπογραφή του μνημονίου να ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή τους από τον Σουλτάν όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα! Το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί άλλωστε χαρακτηριζόταν και από τις δύο πλευρές διαδικαστικό, καθώς οι νομικοί εκπρόσωποι Παναγιώτης Πετρόπουλος και Λεωνίδας Γεωργόπουλος τα είχαν βρει από το βράδυ της Τρίτης.

Πλέον, για την πλευρά του πρίγκιπα προτεραιότητα αποτελεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθεί και η άφιξή του στην Ελλάδα, ενώ ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ ξεκινά σήμερα Παρασκευή. Tην Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία της νέας Γ.Σ, πριν από την οποία ο Αλ Σαούντ θα πρέπει να έχει καταθέσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όπως έχει άλλωστε δεσμευτεί.

Αν τελικά όλα πάνε καλά και τα χρήματα μπουν, τότε ο πρίγκιπας θα πάει στη Γενική Συνέλευση, η οποία αναμένεται να οριστεί για το τέλος του μήνα, έχοντας στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Όπως θα καταλάβατε ακόμη κρατώ μια μικρή «πισινή» βάζοντας τη λέξη «αν» γιατί μέχρι να μπουν τα λεφτά δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο. Όχι πως κάτι θα στραβώσει αλλά όταν έχεις να κάνεις με εκατομμύρια πάντα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός. Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά το φαντάζομαι...

Τα υπόλοιπα τις επόμενες μέρες όπου οι εξελίξεις θα είναι περισσότερες. Πάντως καλού-κακού ας ετοιμάζουμε κελεμπίες...

Επιμέλεια: Newspao.gr team