Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Νοεμβρίου 2011

Το Newspao.gr στο ΟΑΚΑ

Το πρώτο φετινό παιχνίδι του Εξάστερου με τον Ολυμπιακό είναι γεγονός και το Newspao.gr που βρίσκεται από νωρίς στο ΟΑΚΑ θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν εντός και εκτός παρκέ. Φωτορεπορτάζ από το ΟΑΚΑ. Δείτε LIVE το Παναθηναϊκός - ΟΣΦΠ

Ξεκινάμε λοιπόν…

5:14: Στο ΟΑΚΑ γίνονται οι απαραίτητες ετοιμασίες, το γνωστό πλέον δίχτυ είναι ήδη τοποθετημένο όπως και το νέο… μέτρο τα κάγκελα. Επίσης, ήδη στις εξέδρες βρίσκονται περίπου είκοσι φίλαθλοι του Τριφυλλιού ενώ και τα γνωστά πανό πίσω από τους πάγκους και την γραμματεία έχουν ήδη πάρει την θέση του.

5:29 : Μαζεύονται οι πράσινοι σιγά σιγά... Περίπου 150 άτομα αυτή τη στιγμή στο κλειστό και τοποθετούνται και τα πανό στο πάνω διάζωμα.

5:38 Μόλις έφτασε στο γήπεδο και ο αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Παράλληλα, ξεκίνησαν οι αποδοκιμασίες καθώς μόλις πάτησε στο παρκέ ο Καρλ Χάινς ενώ τον ακολούθησαν οι Παπανικολάου, Άντιτς, Πρίντεζης, Γκετσεβίτσιους και Κατσίβελης.

5:45: Ο πρώτος πράσινος στο παρκέ, ο Άλεκς Μάριτς και χειροκροτήματα από τους 1000 περίπου φιλάθλους του Εξάστερου ενώ ένα λεπτό αργότερα εμφανίστηκε και ο Ντέιβιντ Λόγκαν για προθέρμανση.

5:50: Στο παρκέ για προθέρμανση και οι Ίαν Βουγιούκας, Πατ Καλάθης, Αλέξης Κυρίτσης ακολουθούν οι Νικ Καλάθης και Ρομέιν Σάτο. Μάλιστα Βουγιούκας και Σάτο, ανταπέδωσαν το χειροκρότημα στον κόσμο.

5:59: Στο παρκέ ο Σάρας και όπως είναι λογικό τα χειροκροτήματα είναι ακόμα πιο πολλά ενώ οι πράσινοι στις εξέδρες φτάνουν τους 2000 πλέον.

6:06: Και ο Μάικ Μπατίστ στο παρκέ... Και 3.000 πλέον οι πράσινοι στις εξέδρες.

6:16: 6.000 οι πράσινοι στις εξέδρες και έχουν αρχίσει και... ζεσταίνονται με τα πρώτα συνθήματα να κάνουν την εμφανισή τους. Εκτός αποστολής για τον Εξάστερο οι Τσαρτσαρής και Περπέρογλου ενώ από τον Ολυμπιακό οι Σλούκας, Μάντζαρης, Χάουαρντ και Βασιλόπουλος.

6:30: Και ναι στο παρκέ σύσσωμος ο Εξάστερος σε μια υπέροχη υποδοχή από τους πράσινους στις εξέδρες, οι οποίοι προτρέπουν τον Ζοτς και τους παίκτες του να ..... τον Ολυμπιακό.

6:33: Και ο Ολυμπιακός στο παρκέ κάτω από αποδοκιμασίες.

6:35: Στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, Στέφανος Καπίνο και Σωτήρης Νίνης.

6:47: Είσοδος με θερμότατη υποδοχή του "μεγάλου" Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπό τον ήχο του γνωστού συνθήματος των πράσινων.

6:56: Η παρουσίαση των δύο ομάδων που τους πράσινους στις εξέδρες να έχουν κατακλύσει το ΟΑΚΑ που είναι κατάμεστο.

7:00: Αρχική πεντάδα για τους πρωταθλητές οι Διαμαντίδης, Ν.Καλάθης, Μπατίστ, Σμιθ και Σάτο και ο αγώνας αρχίζει...

Ο εκ των ισχυρών ανδρών του Τριφυλλιού, δεν... άντεξε πολύ να παρακολουθεί το ματς από την εξέδρα των επισήμων και λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα, πήγε και κάθισε σε μια από τις πολυθρόνες δίπλα από το παρκέ.


ΕπιμέλειαΜίρκα Μπούρα


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.