Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Νοεμβρίου 2011

Άμπαλοι και προπαγανδιστές στο μαντρί σας!

Βγήκαν όλοι οι ειδικοί και έμπειροι δηλητηριογράφοι,προπαγανδιστές και μιλάνε για διατησία, καλύτερο Ολυμπιακό έναντι του Παναθηναϊκού και άλλα πολλά που ναι να τρελένεσαι. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και ας βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους για αποκατάσταση της αλήθειας.

Πρίν το ντέρμπι οι κόκκινες φυλλάδες μιλάγανε για εξάρες,Gps,πελάτες και πολλά άλλα.Μετά το ντέρμπι γράφουν πως οι κότες το σκασαν.Για ποιες κότες μιλάνε δεν ξέρω αλλά φόβο και κρύο ιδρώτα βλέπω να τους λούζει,το σκατό στην κάλτσα πήγε χθες και ας μην το παρεδέχονται.Τα καρότα τελικά τα πήραν σπίτι;

Αγωνιστικά μιλάνε για 21 τελικές προσπάθειες και 6 μόνο του Παναθηναϊκού.Αγαπητοί μου άμπαλοι,αν σε 6 τελικές έχω 1 γκολ,1 δοκάρι,3 τετ α τετ και κινδύνεψες να σε διασύρω μέσα στο σπίτι σου τότε είμαι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ σαν ομάδα.Τελικές λέγονται και οι μπαλιές που στέλατε στις κερκίδες ή τα απευθείας αουτ από κόρνερ.Προσπαθούμε να σας μάθουμε τα βασικά από μπάλα αλλά το σανό καταπίνεται...αμάσητο!


Σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν έκανε το παιχνίδι της ΑΛΛΑ μπορούσε να κλέψει το ματς,έπαιξε με ψυχή και δύναμη δείχνωντας μέταλλο πρωταθλητή συμπληρώνοντας διαδοχικά ντέρμπι αήττητη.Αυτός ο Παναθηναίκός μόνο καλύτερα μπορεί να παίξει και αν στην έδρα του αιωνίου μην αποδίδωντας το φουλ φεύγει με την ισσοπαλία αυτό και μόνο λέει πολλά.

Ο Βαγγέλας βγήκε πάλι όπως αναφέραμε και σε σχετικό άρθρο χθές βράδυ και μίλησε για σκορ που θα έπρεπε να ναι 6-1 ή 5-1.Βλέπετε είναι δύσκολο να προσπαθείς να πείσεις τόσο έξυπνους οπαδούς σαν τους Γαύρους πως η ομάδα πετάει φωτιές,ο Βαγγέλας βλέπετε καταλαβαίνει πως στενεύουν τα περιθώρια και προσπαθεί να μην ξυπνήσει το κοπάδι.

Μέχρι και τον Γιάχο τον βγάλανε...πράσινο!Η διαιτησία στο Καραϊσκάκη ήταν 60-40 υπέρ των γηπεδούχων με τον διατητή να μην δίνει κάρτες και να μην αποβάλει παίχτες για τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα πάνω στον Λέτο αλλά και σε άλλους παίχτες.Με έξυπνα φάουλ έσπρωχνε τον Ολυμπιακό στα πράσινα καρέ ενώ οι επόπτες του χάσανε 2 φάσεις που ήταν οφσάιντ και δεν σφύριξαν ποτέ.Πλέον μέχρι και το να μας σφυρίζουν 60-40 το θεωρούμε λογικό,το 50-50 το θεωρούμε αφύσικο,αυτή είναι η κληρονομιά του κόκκινου παρακράτους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσο για τους δηλητηριογράφους που κράζανε τον Καπίνο την πήραν την απάντησή τους και μάλιστα τους χάλασε πολύ.Το να στάζουνε χολή για ένα 17χρονο παιδί οι γνωστοί ''αντικειμενικοί'' αρθρογράφοι αυλικοί του Βαγγέλα είναι γνωστό πλέον.


Και επειδή πολύ προκαλούν με τα εξώφυλλα οι κόκκινες φυλλάδες ας ηρεμήσουν γιατί τους χρωστάμε και μια ανάλογη φιλοξενία με την περσινή του Καραϊσκάκη στον δεύτερο γύρο,να διδάξουμε και εμείς λίγο ήθος βρε αδερφέ...


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.