Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Νοεμβρίου 2011

Καλύτερο ματς ήθελε ο Κλέιτον

Ο Σίλβα Κλέιτον τόνισε πως θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί πιο καλά.

«Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά είχαμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο. Αλλάξαμε λίγο τον τρόπο που παίζαμε», τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος.
Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, σχολίασε: «Αυτό θέλουμε, και δουλεύουμε καθημερινά. Πήραμε έναν βαθμό στο ντέρμπι και αυτό είναι θετικό και παραμένουμε πρώτοι».
Τέλος, για το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, σημείωσε: «Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε θέλουμε τη νίκη».

"Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά"

Ο Ζέκα τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζέκα:

"Ήλπιζα να είχε φθάσει αυτό το γκολ νωρίτερα. Ήρθε, όμως, τώρα και είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο ντέρμπι. Παίξαμε σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα και νομίζω ότι προσφέραμε ένα πολύ ωραίο θέαμα και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Πιστεύω ότι και οι δύο προπονητές προετοίμασαν καλά τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά, έπαιξε καλά και επιθετικά. Το ίδιο θέλαμε να κάνουμε και εμείς. Πήραμε το βαθμό που είναι το πιο σημαντικό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά.

Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και έπρεπε να οργανώσουμε καλά το παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε, αλλά αφού δεν το καταφέραμε πήραμε την ισοπαλία.

Δε θεωρώ ότι είμαστε το μεγάλο φαβορί είμαστε μία ομάδα από τα φαβορί,. Είμαστε σε καλύτερη θέση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά."

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.