Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Σεπτεμβρίου 2011

Ο πρίγκιπας έρχεται στην Ελλάδα

Στην Τζέντα αναμένεται να μεταβεί ο Βλάσης Τσάκας για να μιλήσει με τον πρίγκιπα και την ερχόμενη Παρασκευή θα έρθει στην Ελλάδα έχοντας μαζί του τον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ.

Σύμφωνα με την sportday oπρίγκιπας κάλεσε τον Τσάκα να πάει στη Τζέντα για να μιλήσουν και να πάρουν τις τελικές αποφάσεις και όπως διαρρέει από το περιβάλλον του το ταξίδι του προς τη Σαουδική Αραβία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Παράλληλα, ο Βλάσης Τσάκας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του στην Ελλάδα, τον Παναγιώτη Πετρόπουλο, και τον διαβεβαίωσε ότι τη Δευτέρα θα έχει στα χέρια του το πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα και όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσάκας θα έρθει την ερχόμενη Παρασκευή στην Ελλάδα μαζί με τον πρίγκιπα.

Ακόμη, ο Βλάσης Τσάκας έχει διαρρεύσει ότι μέσα στο επόμενη διήμερο η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα θα πάρει θέση για το θέμα και θα εκδώσει δελτίο Τύπου.

Ο ίδιος μιλώντας στη «SportDay», τόνισε: «Σήμερα είχα τηλεφωνικές επαφές με τον δικηγόρο μας και αύριο (σ.σ.: σήμερα), που είναι εργάσιμη μέρα στη Σαουδική Αραβία, θα δουλέψουμε το πληρεξούσιο και θα το στείλουμε στον δικηγόρο στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα θα προχωρήσει η υπόθεση και πρώτα ο Θεός θα πάνε όλα καλά. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και θα ηρεμήσουμε όλοι και ο Παναθηναϊκός».

Για το αν υπάρχει συμφωνία κι αν ο ίδιος θα έχει ενεργό ρόλο, δήλωσε: «Ενεργότατο. Από την πρώτη στιγμή ήταν ένας από τους όρους που έβαλα με τον πρίγκιπα για να ασχοληθώ. Ο πρίγκιπας, απ' όσο ξέρω, θα είναι πρόεδρος. Τι ρόλο θα έχω εγώ, θα το δούμε στη συνέχεια. Ας γίνει το deal και μετά θα βρούμε τον δικό μου ρόλο».

Όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση, τονίζουν ότι «η δουλειά έχει γίνει και δεν το ξέρετε». Μάλιστα επιμένουν ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε ραντεβού με τον πρίγκιπα στην Αθήνα στις αρχές Αυγούστου, αν και κάτι τέτοιο έχει διαψευστεί από τον τελευταίο. Τονίζουν μάλιστα ότι «όλα τα ξέρει ο Βαρδινογιάννης και θα τα μάθετε κι εσείς σύντομα για τον πρίγκιπα».




Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!