Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Σεπτεμβρίου 2011

"Το έχει το γκολ"

Ο Ίμρε Μπόντα, άλλοτε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, σκιαγράφησε σε αθλητική ιστοσελίδα το προφίλ του νέου επιθετικού του Παναθηναϊκού, Ρούντολφ Γκέργκελι. 

«Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ρούντολφ. Είναι πολύ καλός επιθετικός και 'μυρίζει΄ το γκολ μέσα στην περιοχή. Είναι εξαιρετικός παίκτης», τόνισε αρχικά στο onsports.gr.

«Για μένα αυτή τη στιγμή ο Ρούντολφ είναι ο καλύτερος Ούγγρος επιθετικός. Κάθε φορά άλλωστε που παίζει στην Εθνική φαίνεται η αξία του γιατί κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Έχει ποιότητα και ικανότητες στην επίθεση».

«Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία και ποιότητα σαν επιθετικός. Η μεταγραφή του στην Τζένοα αλλά και η παρουσία του στην Μπάρι το δείχνει αυτό, αφού δεν είναι εύκολο να παίξεις στην Ιταλία. Θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αφού εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής έχει και εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι άψογος επαγγελματίας».

«Δε θέλω να λέω για εμένα και τι έκανα τότε, αλλά ο Ρούντολφ είναι πολύ καλός παίκτης. Τώρα για να καταφέρει να κάνει την καριέρα που έκανε ο Ντέταρι πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα. Δεν είναι εύκολο, ο Λάγιος Ντέταρι ήταν πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Επαναλαμβάνω όμως ότι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σαν επιθετικός ο Ρούντολφ, έχει τις κινήσεις και την ποιότητα, μυρίζει το γκολ και είναι πολύ καλός».

«Έχω φίλους στην Ελλάδα αλλά μπαίνω και στο διαδίκτυο και ενημερώνομαι. Ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα καλά και ο Ολυμπιακός Βόλου να παίξει στην Super League γιατί το αξίζει».
Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!