Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Σεπτεμβρίου 2011

"Θα βοηθήσει τον ΠΑΟ"

Την πεποίθηση του ότι ο Ρούντολφ Γκέργκελι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εξέφρασε σε δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ουγγαρίας, Ερβιν Κούμαν, ο οποίος ήταν άνθρωπος που έδωσε την ευκαιρία στον 26χρονο επιθετικό να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.


«Ο Παναθηναϊκός έκανε μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του, πήρε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στο 4-3-3 σ' όλες τις θέσεις της επίθεσης τόσο ως κλασικός φορ όσο και ως ακραίος επιθετικός», δήλωσε αρχικά στο sentragoal.gr.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι του που ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορούν να κάνουν έναν παίκτη να κάνει τη διαφορά».

«Ο Ρούντολφ έχει κίνητρο. Η σεζόν στην Ιταλία δεν κύλησε όπως την περίμενε ο ποδοσφαιριστής, ήταν δύσκολες οι μέρες τόσο στην Τζένοα όσο και στην Μπάρι γι' αυτόν και πιστεύω πως βλέπει τον Παναθηναϊκό ως μία τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει σε απόδοση ανάλογη μ' αυτή της τριετίας στην Ντεμπρετσένι. θέλω να πιστεύω πως τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης θα δικαιωθούν για την επιλογή της συνεργασίας τους».

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!