Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Σεπτεμβρίου 2011

«Πανέτοιμοι στην κατάλληλη στιγμή»

Τη στιγμή που η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, ο Κώστας Τσαρτσαρης κάνει αναφορά στην αγωνιστική βελτίωση των πρασίνων αλλά και στις νέες προσθήκες στο ρόστερ .

 Ο παίχτης του Παναθηναϊκού μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για :

 τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι»: «Για εμάς τα παιχνίδια στη Ρωσία ήταν δύο δυνατά τεστ, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Θέλουμε να βάλουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Η ομάδα σίγουρα έχει πολλή δουλειά ακόμα. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά αυτή την περίοδο».

 ... τα λάθη που κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Σίγουρα με τον καιρό θα γινόμαστε καλύτεροι και το σημαντικότερο είναι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δηλαδή ο καιρός που θα κρίνονται όλα, να είμαστε πανέτοιμοι».

 ... τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς και μπορεί να φαίνονται εκτός, αλλά απλά θεωρώ ότι τόσο ο κόουτς όσο και εμείς έχουμε την εμπειρία για να τους εντάξουμε στην ομάδα μέχρι να φθάσουν στο επιθυμητό επίπεδο».

 ... το μέλλον: «Υπάρχει πολλή ενέργεια και δίψα από όλους μας. Το θέμα είναι να βρούμε όλοι τα πατήματά μας, έχοντας μια κοινή γραμμή, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».
Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!