Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Σεπτεμβρίου 2011

Προς Καντού ο Σερμαντίνι

Η Καντού έλυσε την συνεργασία της με τον Λευκορώσο σέντερ, Άρτσιομ Παρακχούσκι, με την δευτεραθλήτρια Ιταλίας να φέρεται να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα sportando.net, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Ά όμιλο της Ευρωλίγκας θα αντικαταστήσει τον Άρτσιομ Παρακχούσκι (σ.σ θα καταλήξει στην Βενέτσια), με τον Γεωργιανό σέντερ του Παναθηναϊκού.

Ο 22χρονος σέντερ των «πράσινων» δεσμεύεται με συμβόλαιο -για έναν ακόμη χρόνο- με τις απολαβές του να ανέρχονται στα 550.000 ευρώ...

Η ιταλική ομάδα αδυνατεί να καταβάλει το σχετικό ποσό, ωστόσο, οι πρωταθλητές Ευρώπης επιθυμούν να του προσφέρουν λιγότερα χρήματα, ώστε να επιτευχθεί η αποδέσμευσή του.

Ο νεαρός διεθνής σέντερ αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας μετρώντας 7,4 πόντους και 3,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας είχε με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του 4,4 πόντους και 4,4 ριμπάουντ σε 15,3 λεπτά συμμετοχής ανά αναμέτρηση.

πηγη:gazzetta
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!