Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Σεπτεμβρίου 2011

Το πληρεξούσιο, η (νέα) δήλωση και ο Βγενόπουλος!

Μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, με τις ανοιχτές... πληγές να κλείνουν.

Συγκεκριμένα, από σήμερα η ιστορία με τον πρίγκιπα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει, είτε θετικά είτε αρνητικά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να φτάσει στον αρμόδιο δικηγόρο το πληρεξούσιο. Αν αυτό συμβεί, τότε τα πράγματα θα σοβαρέψουν πάρα πολύ, καθώς θα αρχίσουν οι... επίσημες συζητήσεις μεταξύ της πλευράς του πρίγκιπα και της οικογένειας Βαρδινογιάννη

Ακόμη σήμερα πρόκειται να κάνει νέα δήλωση ο Σουλτάν Μπιν Νάσσερ και ίσως να υπάρξει και τοποθέτηση από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας.

Τέλος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα από το εξωτερικό και όπως όλα δείχνουν θα τοποθετηθεί για τις τελευεταίες εξελίξεις.

Ο Βγενόπουλος μετά την ανακοίνωση που είχε βγάλει την προηγούμενη Δευτέρα, δεν ξαναμίλησε, ούτε για το ενδιαφέρον για το πλειψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα, ούτε για την άρνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να τοποθετηθεί για τον όρο... ΓΗΠΕΛ, αλλά ούτε και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ η οποία έριχνε ευθείες βολές κατά του Mr ΜIG.

Όλα αυτά όμως αναμένεται να απαντηθούν από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ακόμη και μέσα στην ημέρα με ανακοίνωσή του. που αναμένεται να εκδώσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!